Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shpërblimi i namazeve vullnetare në xhaminë e shenjtë-Qaben

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=134315

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A shtohet shpërblimi i namazit vullnetar në Xhaminë e Shenjtë (Qaben) ashtu siç shtohet për namazin farz?”

Përgjigje: “Hadithet sugjerojnë ashtu siç vjen hadithi:

“Një namaz në Xhaminë e Shenjtë-Qaben është njëqindmijë herë më i mirë.”

Kjo është e përgjithshme dhe vlen për të gjitha namazet.”

Shpërndaje: