“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Shpërblimi për leximin e Kuranit pa e kuptuar atë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/laq-23-8-1434.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A shpërblehet njeriu për leximin e tij të Kuranit nëse ai nuk e kupton atë që e lexon?”

Përgjigje: “Ai shpërblehet për lexim. Nëse ai dëshiron ta dijë se çfarë do të thotë, ai mund të lexojë tefsiret dhe shpjegimet e Kuranit. Ato janë të përhapura dhe në dispozicion.”

Shpërndaje: