“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Shpërndarja e reklamave

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (106)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet që të shpërndaj fletushka me reklama në Francë? Fletushkat përmbajnë reklama për ushqim dhe sende të tjera të ndaluara.

Përgjigje: Jo. Nuk lejohet që ta bësh këtë.

Shpërndaje: