Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shpëtoji fëmijët nga nëna renegate!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://youtu.be/sOVobV2DW9M

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Unë jam nga Franca. Gruaja ime ka braktisur islamin. Unë kam tre fëmijë me të. E kam shkurorëzuar tre herë dhe fëmijët jetojnë me të. Ajo nuk i lë ata që ta mësojnë islamin. Nëse unë i marrë fëmijët prej saj dhe udhëtojë me ta në një vend islam, autoritetet do të më ndjekin dhe ekziston edhe rreziku që ata të më dëmtojnë mua. Çfarë më këshilloni mua në këtë gjendje që jam?”

Përgjigje: “Shpëtojë fëmijët tuaj prej saj. Këshilla jonë është që t’i shpëtosh fëmijët nga ajo në çfarëdo mënyrë të mundshme. Allahu do të ndihmojë në këtë gjë.”

Shpërndaje: