Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shtrëngimi i duarve gjatë lamtumirës

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)

Burimi: http://www.olamayemen.net/MultimediaDetails_ar.aspx?ID=7720&

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka ndonjë transmetim në lidhje me shtrëngimin e duarve, me rastin e ndarjes nga ndonjë ligjëratë fetare apo edhe në raste të tjera?

Përgjigje: Nuk është transmetuar asgjë nga profeti në lidhje me këtë e as nga sahabët, të cilët e donin të dërguarin e Allahut më shumë sesa që ne e duam njëri-tjetrin.

Shpërndaje: