Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shtypja e librave me para të zekatit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (2)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fth–14340430.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë jam i detyruar të paguajë zekatin dhe mendova ti shpenzojë paratë për të shtypur libra të Teuhidit….

Përgjigje: Librat nuk duhet të shtypen me para të zekatit. Zekati duhet ti jepet të varfërve dhe nevojtarëve. Librat shtypen me para bamirësie.

Shpërndaje: