Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shtyrja e ciklit mujor gjatë Ramazanit

Alamehh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)
El-Axhuibeh el-Uedi’ijjeh, fq. 135
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A u lejohet grave që të përdorin pilula për të shtyrë ciklin e tyre menstrual deri pas Ramazanit?

Përgjigje: Gruaja duhet të lerë ciklet e saj mujore sikurse Allahu -subhanehu ue te ala- i ka krijuar ato. Ai është më xheloz për fenë e Tij dhe më i mëshirshëm ndaj saj sesa vet ajo.

Shpërndaje: