“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si bashkohen namazet gjatë udhëtimit?

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitab ul-Meseil an Imam Ahmed bin Hanbel nga Ibn Hani en-Nejsaburi

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Si duhet udhëtari ti bashkojë namazet?”

Përgjigje: ”Ai e vonon namazin e drekës deri në kohën e namazit të ikindisë dhe namazin e akshamit deri në fillim të kohës së namazit të jacisë.”

Shpërndaje: