Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si bëhet trajtimi i vesveseve?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Trajtimi i vesveseve, a bëhet vetëm duke u trajtuar në mënyrë sheriatike apo është e domosdoshme të shkuarit tek psikiatri?

Përgjigje: Kjo varet nga sëmundja, nëse vuan nga sëmundja mendore atëherë shkon tek psikiatri dhe ata e trajtojnë, dhe nëse ajo që e ka goditur nuk është sëmundje mendore por janë vesvese, trajtimi bëhet duke i braktisur vesveset dhe duke i kërkuar ndihmë Allahut ndaj tyre.

Shpërndaje: