“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si duhet pasuar imamin gjatë namazit?

Imam Ibn Abdil-Berr 

Burimi: El-Kafi, fq. 46

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Imami duhet të pasohet në të gjitha rastet, përveç nëse ai harron apo bën diçka që e prish namazin. Nuk prish punë nëse pason imamin i cili falet në një mënyre që bie ndesh me mënyrën tënde.”

Shpërndaje: