Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A shkatërrohet magjia nëse ajo hidhet në ndenjësen e banjës?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (60), min: 1.12.20

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/16548

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kamë gjetur magji dhe e kam hedhur në ndenjësen e banjës dhe i kam hedhur ujë mbi të, andaj a mbetet ndikimi i tij, apo kjo konsiderohet shkatërrim i magjisë?

Përgjigje: Nëse ka shkuar me ujë, ajo është shkatërruar!

Shpërndaje: