“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si duhet thënë Allahu Ekber gjatë ezanit?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (229)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Ezani i cili thuhet në Arabinë Saudite në të cilën ata thonë ”Allahu Ekber, Allahu Ekber” është gabim. Duhet thënë: ”Allahu EkberuLlahu Ekber.”

Shpërndaje: