Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si duhet t’i jap selam personit i cili nuk të ndëgjon?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (192)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nëse një person është i ulur në makinë dhe dëshiron t’i jap selam një personi jashtë makinës i cili nuk mund ta dëgjojë atë, nuk është e mjaftueshme që vetëm ta përshëndes me dorë . Ai duhet ta shqiptojë selamin.”

Shpërndaje: