“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si duhet vepruar kur të lidhesh në namaz ndërsa imami është në ruku?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (75)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Kur të lidhesh në namaz ndërsa imami është në ruku,shkonë në ruku edhe në qoftë se nuk e ke lexuar suren el-Fatiha.”

Shpërndaje: