Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si duhet vepruar me gjykimet e dijetarëve?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (221)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nëse një dijetar i jep një njeriu të thjeshtë një gjykim, nuk është e lejuar për injorantin që të thotë ”Unë nuk pajtohem me këtë”, sepse Allahu na ka urdhëruar që të pyesim dijetarët kur ne nuk e dimë.”

 

Shpërndaje: