“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si mësohet bërja e haxhit më së lehti?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (175)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Të mësosh bërjen e haxhit duke shikuar në televizion të mëson më mirë se sa ta studiosh çështjen për disa muaj.”

Shpërndaje: