“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si rradhiten rreshtat në namaz?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (79)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nëse e gjen rreshtin të plotë, duhet qëndruar prapa rreshtit dhe drejt me Imamin. Personi tjetër pastaj qëndronë në të djathtë të tij dhe personi tjetër në të majtë.”

Shpërndaje: