“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si ta dijmë nga kush ta marrim dijen?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Unë shiqoj disa programe telivizive në të cilat ka disa emisione për fetva. Si t´i dallojë cilët janë prej dijetarëve që të pranojë fetvat e tyre kundrejt të tjerëve?”

Përgjigje: “Distancohu përderisa nuk i njeh ata që japin fetva!
 
Distancohu ndaj të gjitëve në përgjithësi dhe merr diturinë vetëm prej atyre të cilëve ju beson për diturinë e tyre dhe fenë që kanë.”

Shpërndaje: