“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Si të arrihet përfundimi i mirë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/8362

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Të gjithë ne duam që të kem përfundim të mirë të kësaj jete. Andaj, cilat gjëra mund të na ndihmojnë që ta arrijmë këtë qëllim?”

Përgjigje: “Që vazhdimisht të bësh vepra të mira. Ngase siç jeton ashtu edhe do të vdesësh. Pra, njeriu duhet që në vazhdimësi të bëj vepra të mira në mënyrë që të ketë edhe përfundim të mirë.

Gjithashtu, njeriu duhet të qëndrojë larg nga gjërat e ndaluara dhe nga mëkatet, ngase gjërat e tilla i japin atij përfundim të keq.”

Shpërndaje: