Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si të mbrohem nga mëkatet?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akideh (4)
Burimi:
http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/qir–14331228.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çka duhet të bëj në mënyrë që të mos bie në mëkate?”

Përgjigje: ”Kije frikë Allahun (subhanehu ue te ala) dhe shmangu nga njerëzit e ligë, nga shoqëria e ligë dhe programet e liga televizive dhe faqet e internetit. Shmangu nga këto.”

Shpërndaje: