Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si t’i përgjigjesh dikujt gjatë kohës kur je duke lexuar Kuran?

Imam Jahja bin Sharaf en-Nevevi 

Burimi: et-Tibjan, fq. 76.

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Nëse një person shkon tek dikush për të kërkuar diçka gjatë kohës kur ai është duke lexuar Kuran, për të është më mirë që, të përgjigjet me ndonjë lëvizje pa e ndërprerë leximin, nëse është i bindur se personi nuk do t’ia marrë për të keq.”

Shpërndaje: