Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Si zgjithte Imam Albani qëndrimet e tij në fe?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (33)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Kurrë nuk e marrë një mendim deri sa të kem lexuar se çfarë kanë thënë të gjithë dijetarët dhe pastaj të vendosi se cili mendim është i saktë.”

Shpërndaje: