Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk ka dallim mes burrave dhe grave….

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh ed-Durr en-Nadhid (16)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ad_dur_11_05_1433.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një thirrës thotë se nuk ka dallim në mes burrave dhe grave…

Përgjigje: Burra që janë si ai, po. Por burra të vërtetë, burrat mashkullorë nuk janë si gratë:

وَلَيْسَ الذَّكَرُ كَالأُنثَى

”E mashkulli nuk është si femra. 3:36

Shpërndaje: