Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ska Islam pa urrejtje dhe dashuri

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (12)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fthmjd-23011435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka një lidhje mes shahadetit dhe urrejtjes dhe dashurisë për hir të Allahut?

Përgjigje: Pa dyshim. Shahadeti kërkonë që t’i duash ata që e shqiptojnë atë dhe t’i urresh armiqtë e tij.

Shpërndaje: