Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Studimet tek Muhammed Raslan në Manuffijeh

Alameh Salih bin Sa’d es-Suhejmi

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=142803

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A na rekomandoni që të shkojmë në Manufijjeh për të studiuar tek Muhammed Seid Raslan?

Përgjigjja: Ai është një prej meshajikhëve më të mirë Selefij me aq sa unë di. Ai është më i qartë që unë e njohë në Egjipt. Metodologjia më e qartë që është në Egjipt me sa unë di është tek Dr. Muhammed Seid Raslan.

Pyetje: A rekomandon që të udhëtojmë tek ai për të studiuar?

Përgjigje: Po, kjo është në rregull.

Shpërndaje: