“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Studimi i ekonomikut, juridikut dhe medicinës

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur nr 175

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Nuk është e lejueshme për gruan që të studioj njohuri të cilat nuk janë të obligueshme si juridiku dhe ekonomia.”

“Gratë duhet të studiojnë mjekësin, por kjo nuk lejohet të veçohen me burrat. Sot, ka shumë kurse të mësimit në distancë për këtë.”

Shpërndaje: