Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Studimi i magjisë për të paralajmëruar ndaj saj

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (68)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/27-06-1438h.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet studentit të studiojë magjinë për ti paralajmëruar të tjerët ndaj saj?

Përgjigje: Ai do ta studiojnë magjinë për të paralajmëruar të tjerët ndaj saj kur ai as nuk e paralajmëron veten ndaj saj?

Shpërndaje: