Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Syze të diellit të shtrenjta

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Disa të rinj blejnë syze dielli të shtrenjta që kanë diamante dhe argjend të skalitur. Cili është gjykimi për këtë?

Përgjigje: Është e lejuar për të bartë syze dielli nëse je në nevojë për to. Megjithatë, është e ndaluar të teprohet në mënyrë që ato të jenë të shtrenjta ose të përbëra nga minerale të vlefshme.

Shpërndaje: