“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ta përshëndesësh për dore nënën e gruas

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Fetauah Muhimeh lin-Nisail-Umeh fq. 238

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejueshme që ta përshëndes duke ia dhënë dorën nënën e gruas sime apo të udhëtojë me të?”

Përgjigje: ”Po, s’ka të keqe në këtë,. Ajo është prej maharimëve të tij.”

Shpërndaje: