Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të devijuarit mendojnë se ajetet në lidhje me cilësitë e Allahut janë të paqarta

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/eg–14041434.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e vërtetë se të gjitha ajetet lidhur me cilësitë e Allahut (Azze ue Xhel)  janë të paqarta dhe që ne…

Përgjigje: Ne e lusim Allahun të na shpëtoj. Cilësitë nuk janë të paqarta. E paqartë është domethënia, e të cilës është e panjohur. Ndërsa domethënia e cilësive është e njohur. Janë Mu’tezilitë, Esharitë dhe ata të devijuarit që thonë se ato janë të paqarta.

Shpërndaje: