“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Të flasësh me gjininë e kundërt

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur (162)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Lejohet të flitet me gjininë e kundërt vetëm nëse është e nevojshme. Në këtë rast, biseda nuk duhet të jetë me butësi apo buzëqeshje të theksuar.”

Shpërndaje: