Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të flasësh mes dy predikimeve të xhumasë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/11201

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejuar të flasësh në mes të dy predikimeve gjatë hutbes së xhumasë?”

Përgjigje: ”Po, lejohet në mes dy predikimeve. Ajo që është ndaluar është të folurit ndërsa imami është duke predikuar…”

Shpërndaje: