“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Të folurit në tualet

Imam Ibn Hani en-Nejsaburi 

Burimi: Kitabul-Masail ’an Imam Ahmed bin Hanbel

“Përgatit: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A lejohet të flasim kur jemi në tualet?”

Imam Ahmedi është përgjigjur: “Nuk është e përshtatshme të folurit brenda në tualet.”

Shpërndaje: