Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të folurit në tualet – Feuzan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A bëj mëkat nëse e ngriti zërin në momentet kur jam në tualet?”

Përgjigje: “Nuk lejohet që njeriu të flas kur në është tualet. Gjithashtu, nuk lejohet që të flas kur ai është duke kryer nevojën. Pa e marr parasysh a e ngrit zërin apo jo.”

Pyetje: “Çfarë është gjykimi për të parfumuar vendet ku kryhet nevoja fiziologjike?”

Përgjigje: “Allahu të forcoftë, nuk ka asgjë të keqe në këtë.”

Shpërndaje: