“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Të folurit në tualet

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah el-Ahadith es-Sahihah 1/381

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nuk ka asnjë dëshmi që ndalon të folurit gjatë kohës kur kryen nevojat fiziologjike.”

Shpërndaje: