“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Të gjitha imazhet janë të ndaluara gjithkund

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (902)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Një gjë që duhet të theksohet është se të gjitha imazhet janë të ndaluara pa marrë parasysh nëse ato janë skulptura apo fotografi në rrobe, dysheme apo qilima.”

Shpërndaje: