Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të harruarit e ‘Sexhdes së harresës’

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika Bab-ul-Maftuh nr 111.

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Kushdo që harron Sexhden e harresës dhe i kujtohet pas pak kohe, ai bën atë Sexhde atëherë kur i kujtohet. E nëse që i bie në mend pas një kohe të gjatë ai nuk vepron asgjë (dhe namazi i tij është i saktë).”

 

Shpërndaje: