Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të jesh polic, ushtar, avokat, politikan dhe të ngjashme në një vend kufri!

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (435)

 www.perlatmusliamne.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të qenë polic, ushtar, avokat, politikan, dhe të ngjashme një vend kufri?

Përgjigje: Ky veprim është kufër në vepër (kufr ameli) (jo kufër në besim).

Shpërndaje: