“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Të marrësh para për bërjen e Rukjes

Imam Ibn Abdul-Berr 

Burimi: et-Temhid 1/443

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Është e lejuar të marrë para për Rukje, por më mirë është të mos marrësh.”

Shpërndaje: