Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të mbuluarit e fytyrës

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur (324)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

– Gjëja më e mirë që një grua mund të bëjë, është që ajo të mbulojë fytyrën e saj plotësisht.

– Niveli nën këtë është që ajo të mbulojë tërë fytyrën përveç syve.

– Niveli nën këtë është që ajo të mbulojë gjithçka përveç syve dhe hundës.

– Nivel nën këtë është që ajo të mbulojë çdo gjë me përjashtim të syve, hundës, dhe te mjekrës.

Shpërndaje: