“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Të ngrënit me dorën e majtë

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika el-Bab el-Maftuh nr. 2

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A lejohet të ngrënit me dorën e majtë?”

Përgjigje: “Po, vetëm kur është e nevojshme.”

Shpërndaje: