Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të punësosh dikë që nuk e falë namazin

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur (165)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Nuk lejohet të punësosh dikë që nuk falë namazin, e çka të themi për dikë që fyen atë.

Shpërndaje: