Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të punuarit në një spital ku ka përzierje mes gjinive

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Igathetil-Lehfan (26)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighstah%20-08%20-05-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cili është gjykimi për të punuar në një vend ku ka përzierje mes gjinive, si p.sh. në spital në qoftë se e uli shikimin tim…”

Përgjigje: “Jo, jo. Mos lavdëro veten dhe mos thuaj se e uli shqimin. Largohu nga ai vend. Qëndro me burra e jo me gra. Mos e merr me lehtësi këtë çështje.”

Shpërndaje: