Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të shijuarit e ushqimit gjatë agjërimit

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Fetaua Erkanul-Islam, fq. 484
 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet agjërimi në qoftë se shijojmë ushqimin?

Përgjigje: Agjërimi nuk prishet në qoftë se shijon ushqimin me kusht që ta mos gëlltitësh. Megjithatë, kjo duhet të bëhet vetëm në rast nevoje. Nëse ky ushqim pa dashur kalon poshtë në bark, prapë agjërimi nuk prishet.

Shpërndaje: