Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të themi faleminderit ”shukran”

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fet’h Rabbil-Uadud Fil-Fataua uer-Rasa’il uer-Rudud 1/68, nr. 30

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është mendimi në lidhje me thënien shukran ”faleminderit” personit i cili të ka bërë ndonjë të mirë?

Përgjigje: Kushdo që e bën këtë ka braktisur atë që është shumë më mirë, e cila është të thënia ”Xhazak Allahu Khajran” (Allahu të shpërbleftë me të mira). Dhe tek Allahu qëndron suksesi.

Shpërndaje: