Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të tillët e përdorin pseudonimin “Xhamijjeh”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 
Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=138380
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A ekziston një grup i cili quhet “Xhamijjeh”?”

Përgjigje: “Betohem në Allahun se unë nuk e njohë të ekzistoj një grup i tillë. Kjo vjen nga ata të cilët duan që t’i largojnë njerëzit nga vëllezërit e tyre të cilët thërrasin në Akide, Teuhid dhe në bindje ndaj sunduesve myslimanë. Ata kanë dalë me këtë pseudonim (duke e shpifur) vetëm e vetëm që t’i largojnë njerëzit prej tyre. Prandaj, injoroni ata. Përdorimi i pseudonimeve të tilla nuk e dëmton askënd. Kjo i dëmton vetëm ata që e përdorin këtë.

Shpërndaje: