Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Të varfrit dhe nevojtarët mos i harroni

Shejkhul Islam Ahmed bin Tejmijeh (v. 728)
Burimi:  Mexh’mu-ul-Fetawa 25/298
Përktheu:  Besim Gjelaj
www.perlatmuslimane.com
“Të ndihmohen të varfrit me ushqim gjatë muajit të Ramazanit, është nga traditat e Islamit.”

Shpërndaje: