Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Termi “Selefistë xhihadistë” është gënjeshtër dhe akuzë e rreme

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/17755

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Në disa vende ata e ndajnë Selefizmin në Selefizëm xhihadist dhe Selefizëm jo-xhihadist. Si e hedhim poshtë këtë dyshim?

Përgjigje: Duke iu referuar medhhebit së Selefëve. Medhhebi i Selefëve është shkruar, i ruajtur dhe i qartë. Le t’i referohemi atij. Ne nuk do t’i gjejmë këto akuza dhe gënjeshtra aty.

Shpërndaje: