“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Terrorizmi buron nga Ikhuanu Musliminët

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: http://www.alnajmi.net/voices.php?action=show&id=809

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A kanë të bëjnë Ikhuanu Musliminët me sulmet eksplozive në këtë vend apo dallon ky grup prej tyre?

Përgjigje: Nuk ka dyshim se ky edukim është edukim i tyre.

Shpërndaje: