“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Testamenti i fëmijës

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Meseil-ul-Imam Ahmed (3/11670)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com
 
1611 – E kam dëgjuar babanë tim (imam Ahmedin) duke thënë për testamentin e një fëmije:
 
“Nëse fëmija është 10-12 vjeç dhe bën testament në mënyrë të saktë, testamenti i tij është i vlefshëm.

Shpërndaje: